Lavinia Oprescu-Stoia

Statut:

Povestea cameristei

*The Handmaid's Tale* (Povestea cameristei). 
Textul, premiat în America cu Premiul Nebula pentru cel mai bun roman, atribuit de către Science Fiction and Fantasy Writers of America, este un roman distopic, o operă de ficțiune speculativă scrisă de Margaret Atwood.

Rogvaiv

"ROGVAIV", spectacol imagine
 
ROGVAIV: sapte fete, fiecare purtand o culoare din spectru si intrupandu-i esenta. Sapte dansuri, fiecare aratand o fata diferita a feminitatii: pasiunea, pofta, caldura, vitalitatea, spiritualitatea, disperarea, patima. ROGVAIV nu e nici piesa de teatru nici abstract - doar un spectacol de dans care traduce facerea lumii in miscari si emotii.

Caii la fereastra

„Caii la fereastra" este o examinare patrunzatoare a angoasei mentale si emotionale prin care trec cei ramasi acasa in timpul razboaielor. O mama si o fiica asteapta rabdatoare vesti de la barbatii din viata lor, plecati sa lupte in „Marele Razboi", cind un mesager soseste cu vesti...

Doina

spectacol de miscare
regia: Andra Logojan
cu: Marcela Borhan, Adi Purice, Lavinia Oprescu, Liana Flusiu, Monica Stoian, Adela Pistrila, Dan Ciutacu, Mihaela Ciutacu, Georgeta Igna, Poliana Socol                                                         

Prizonierii

regia: Salahhe
cu: Racz Bogdan, Adi Purice, Ana-Macrina Codrea, Casandra Holotescu, Lavinia Oprescu                                                          

Dumnezeu

Exista Dumnezeu? Suntem liberi sau avem doar impresia ca suntem? Este libertatea haos? Raspunsul la cele mai serioase intrebari filosofice e un hohot de ras. Marca Woody Allen.                                      

Pagini

Subscribe to RSS - Lavinia Oprescu-Stoia